tiistai 19. tammikuuta 2016

Tervetuloa uudet ja vanhat lukijat!

Heeei... Ihanaa, että olet löytänyt blogini ääreen! :) Aiemmin olen pitänyt pitkän aikaa Vauvakuumeesta ponnistaen -blogia. Se alkoi kuitenkin tuntui omaan makuuni jo sellaiselta sillisalaatilta, ettei sen jatkaminen tuntunut mielekkäältä. Edellinen blogi palveli täydellisesti aikansa ja oli minulle todellinen henkireikä raskautta yrittäessa, odotusaikana sekä pikkuvauva-aikana. Kiitos kaikille sitä aikaa kanssani eläneille.

Nyt on kuitenkin aika suunnata katse ja ajatukset tähän uuteen blogiin. Teema jatkuu käytännössä aivan samana ja kerron kaunistelematta ja totuudenmukaisesti omia tuntemuksiani. Aiheet pyörivät perhe-elämän ja ihanan tyttäremme ympärillä. Olet tervetullut seuraamaan meidän maailmaa, kasvavan taaperon kanssa touhuilua ja kasvamista lapsiperheeksi päivä päivältä enemmän. 

Olen saavuttanut elämässäni niin monta sellaista asiaa, joita olen aina toivonut. Omakotitalo, oma piha, ihana aviomies, pieni tyttömme, lemmikkejä (tällä hetkellä "vain" koira) ja ympärillä ihmisiä, jotka välittävät meistä ja ovat meille tärkeitä. Se ei silti tarkoita, etteikö välillä olisi vastoinkäymisiäkin, onneksi niistä on helpompi selviytyä tältä pohjalta.

Lähitulevaisuudessa lisää! Nyt yritän suunnata kohti sänkyä, olen keikkunut ihan liian myöhään pystyssä tämän uuden blogin kanssa puuhastellessani. ;)

Minä ja pikku riiviömme! <3
Psst... Tämä tulee olemaan ainoa kasvokuva, jonka tyttärestäni jaan. En myöskään ole aiemmin blogannut omalla kuvallani, joten tämä on ihan uuden aikakauden alku. ;)

Ja vielä kerran: Tervetuloa, juuri sinä ihana lukija! <3


6 kommenttia:

 1. Mukana ollaan! :) Ja aivan ihana kuva teistä <3 Kyllä heti näkee miten paljon samaa näköä äidissä ja tyttäressä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Moni on kyllä sanonut, että olemme tosi samannäköisiä. Hassua, että sitä on jotenkin itse tosi vaikea nähdä. :D

   Poista
 2. Munkin eka ajatus oli, että olettepa te samannäköisiä! :D ihana kuva. <3 ja kiva että jatkat bloggaamista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Moni tosiaan on sanonut, ettei ole epäselvyyttä äiti-tytär-suhteesta, kun yhdennäköisyyttä on niin paljon. Mutta kuitenkin on kaksi ihmistä, jotka ovat nähneet meidän likan nimenomaan isänsä näköisenä. Että hassua miten erilaisia näkökulmia kaikilla. :D

   Poista
 3. Uuteen blogiin löydetty ja mukana ollaan! ;)

  VastaaPoista