perjantai 22. tammikuuta 2016

Missä meidän perhe on pirun taitava?

Ollaan aina sairaana sillon, kun jotain pitäis tapahtua. Puuh...

Viime keväänä, kun piti olla mun synttärit, tulin itse tosi kipeäksi ja juhlia siirrettiin kahdella viikolla. Miehen synttärit meinasi siirtyä, kun likalla oli enterorokko ja märkärupi. Juhlat kuitenkin pidettiin, mutta lapsivieraat jäivät kotiin, koska pientä tartuntavaaraa kuitenkin vielä oli. Seuraavaksi oli vaarassa meidän Himoksen viikonloppureissu pari viikkoa sitten, kun olin itse kovassa kuumeessa ja kipeässä nielutulehduksessa. Luojan kiitos, pääsimme lähtemään ja viikonloppu oli onnistunut.

Nyt sitten... Olemme miehen kanssa pitkästä aikaa menossa Tapparan peliin tänään ja kas, likalle nousi eilen kuume. Jes! Mummun ja vaarin oli tarkoitus hakea neiti päikystä ja lähteä sitten mummilaan, johon me sitten myös menisimme pelin jälkeen ja lähtisimme lauantaina takaisin kotiin. Liput on nyt kuitenkin ostettu, eikä likalla nyt toistaiseksi ole muuta kuin kuumetta jonkin verran. Muuten on ihan hyvässä vireessä. Minä jäin sitten likan kanssa tänään potemaan kotiin ja mummu ja vaari hakee neidin täältä kotoa ja me olemme edelleen menossa peliin.

Tulihan tossa jo vähän kieriskeltyä paskaäiskä-fiiliksissä, mutta... Tarkoitus on kuitenkin lähteä ja neiti kuitenkin on paljon ollut mummun ja vaarin kanssa, ettei mihinkään "outoon" paikkaan lykätä hoitoon. Juuri silloin kuun alussa, kun olin korkeassa kuumeessa ja mieskin iltavuorossa töissä, niin likka oli mummulassa yökylässä. Automatkat nyt tietysti tuonne mummulaan tulee, mutta muuten hän voi olla siellä ihan samalla tavalla kuin kotonakin ja mekin menemme sinne sitten perästä päin.

Nimenomaan tähän tämän päiväiseen peliin olen erityisesti tahtonut, koska kyseessä on hyväntekeväisyyspeli, jossa saa heittää pehmolelut jäälle Tapparan ekan maalin jälkeen. Yhteistyökumppanit ovat saaneet lähteä mukaan ja jokaisesta jäälle heitetystä pehmosta he lahjoittavat tietyn määrän rahaa Sylva ry:lle, joka auttaa syöpäsairaita lapsia ja heidän perheitään! Me ollaan niin mukana tässä, pehmolelut on jo valmiina.

Nii, paitsi mullakin on vähän omituinen olo ja pelkään, että tuun itekin kipeeks. Äh, on tää vaan ihanaa! Just eilen töissä yksi poika alkoi vähän ripuloida ja tuntuu, että sitä haisee kakalle koko loppupäivän, kun on pesuhommissa töissä. Yh.

Että ihanaa viikonloppua vaan kaikille! :D

6 kommenttia:

 1. Voi ei, pikaista paranemista tytölle ja peukut pystyyn ettet itse sairastu! Eikä tarvi mitään paskamutsifiiliksiä kokea, mikäs hätä sillä lapsella siellä tuttujen isovanhempien luona olisi? Eri asia jos olis vaikka tosi kovassa kuumeessa, mutta kuulosti ainakin ihan hyvävointiselta. :) nyt meette peliin ja nautitte siitä, ties vaikka sitten joudutte pitämään loppu viikonlopun sairastupaa kotona...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin määkin sen ajattelin, että turvallinen ympäristö tytöllä on mummulassa. :) Päikkäreiden jälkeen oli kyllä aika itkunen ja pelkäsin jo, että tauti menee pahaks. Sitten piristy ja äsken lähti mummum ja vaarin matkaan iloisesti. :)

   Poista
 2. Saatko tätä blogia puhelimella luettavaksi? Edellistä blogiasi pystyi paremmin lukemaan puhelimella. T.päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten blogi sitten sinulla näkyy puhelimella? Minulla tämä näkyy puhelimella aivan samalla tavalla kuin edellinenkin, joten en osaa tähän sanoa oikein mitään. Tosi harmi, jos blogini seuraaminen on vaikeutunut...

   Poista
  2. Teksti on pientä ja kuntduuman niin eihän se meinaakkaan sopia näytölle. Näkyy ilmeisesti niinku tietokoneversiona.

   Poista
  3. Mikäli ongelmana on tuo, että sulla näkyy tietokoneversio, niin tuolla sivun alareunassa näkyy vaihtoehto "näytä mobiiliversio". Mulla tulee tosiaan suoraan se mobiiliversio ja joskus vaihdan sen sivun alareunasta internetversioksi ja sieltä samasta paikasta saa myös mobiiliversioon. :)

   Poista