maanantai 7. maaliskuuta 2016

Viikonloppuna rentouduttiin

Olimme viime viikonlopun Sappeessa perheen kesken. Mukana oli meidän perheen lisäksi vanhempani ja siskoni lapsineen. Mökkimme oli ihan rinteiden ja tapahtumakeskuksen vieressä ja varustettu ulkoporeammeella, joka oli tärkeä ehto, kun mökkipäätöstä tehtiin. Osa porukasta meni jo perjantaina aiemmin lasketteleen ja hiihtämään ja me seurattiin miehen töiden jälkeen neljän tienoilla, kun saatiin mökin avaimet.

Viikonloppu oli täynnä puuhaa. Perjantai-ilta pelailtiin, saunottiin ja lilluttiin poreammeessa ja myöhäänhän siinä meni. Kaikki oli kuitenkin lauantaina yllättävän pirteinä ja jo puoli kymmeneltä osa porukasta lähti rinteeseen ja minä, likka ja äitini leikkipuiston kautta pulkkamäkeen. Ja voi järkytys sitä pulkkamäkeä!! Se oli niin hillittömän jyrkkä, että meinasin kuolla sitä ylös kavutessani. Se oli niin pitkäkin, ettei likka olis malttanu istua pulkan kyydissä, kun minä raahauduin etanavauhtia ylös. :D

Tästä ei saa kyllä käsitystä jyrkkyydestä, mutta oikealla pulkkamäki, vasemmalla ihan laskettelurinnettä
Mies sitten lainasi mulle välineitään ihan parin laskun ajaksi ja pääsin yli 10 vuoden tauon jälkeen ottaan pari laskua rinteissä. Ihan hauskaahan se oli ja olisi siinä voinut viihtyä kauemminkin, mutta en kuitenkaan sitten jaksanut alkaa omia vehkeitä vuokraamaan. Oli kuitenkin hauska kokeilla! Vaari oli tällä välin lähtenyt likan kanssa takaisin leikkipuistoon ja rinteiden reunalle palatessaan neiti oli nukahtanut pulkkaan. :D Onneksi malttoi silti ruuan jälkeen  vielä nukahtaa normaalisti päikkäreille.

Yli 10 vuoden tauon jälkeen pari laskua rinteessä!
Iltasella otettiin rennosti, pelattiin Unoa lasten kanssa ja katseltiin Tapparan peliä (kuten edellisenäkin iltana). Meillä oli kannettava mukana, joka sielläkin liitettiin telkkariin. Ostetaan siis ruutu+ -palvelua, että nähdään kaikki pelit. Pääsipä likkakin ekaa kertaa ulkoporeammeeseen ja kuten arvelin, niin se oli aika hitti! Neiti on todellinen vesipeto ja viihtyi kyllä vettä loiskutelleen ja äitin avustamana "uiden" lelunsa perässä.


Sunnuntaina sitten pakkailtiin, siivoiltiin ja lähdettiin kotimatkalle! Oli tosi kiva viikonloppu ja vaikka sunnuntaina (ja vielä tänäänkin) on ihan huippuväsy, niin kannatti silti. Yksi asia, josta kans tykkäsin kovasti, oli koiran kanssa lenkkeily siellä mökkialueella. En halua miksikään urkkijaksi tai stalkkeriksi itseäni nimittää, mutta mun mielestä on jotenkin ihana katsella ikkunoista sisään kävellessä ja huomata miten ihania hetkiä ihmisen mökeissään viettää. Jossain oli bileitä ja meno oli vähän hurjempaa, jossakin vietettiin viini-illallista, jossakin vain katseltiin rennosti telkkaria ja mitä nyt ikinä. Tulen jotenkin tosi iloiseksi, kun huomaa muiden onnellisia hetkiä!

Isin pikku Uno-apulainen
Tänään mulla oli vielä vapaata ja huomenna takaisin arkeen! Tai ei tämä viikko ihan normaalia arkea ole, koska mies on talvilomalla. Neiti menee parina päivänä lyhyiksi päiviksi silti päiväkotiin, jotta mies pääsee ruuhkattomaan aikaan salille ja kyllähän tuo nauttiikin päiväkodissa touhuilusta. Muuten sitten tällä viikolla likkakin lomailee. Harmi, että mulla on ainakin yksi myöhänen vuoro ja olen kotona vasta illalla kuudelta.

Mutta ihanaa tätä viikkoa kaikille! Nyt jaksaa taas hetken puurtaa. :)

3 kommenttia:

  1. Tollaset pienet lomat on parhaita! Katkaisee niin mukavasti arjen kun on jotain spesiaalimpaa tekemistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Ja on ihanaa, kun arjessa on jotain spesiaalia mitä odottaa. :)

      Poista