perjantai 18. maaliskuuta 2016

Voi ryönä mikä aamu!

Tämä aamu startattiin meillä sitten ilmeisen väärällä jalalla. Kaikki meni normaalisti, kunnes mentiin likan kanssa aamupissalle. Ensin likka pisus pottaan ja nousi sitten ylös hokien "eeeiieeiii" ja lorotti sitten loput pissat siihen vessan lattialle. Minä siinä sitten yritin pysyä rauhallisena, mutta tietty tuli hiukan sadateltua ja tyttö varmaan nolostui. Halattiin ja likan itku vähän helpotti, mutta ai kamala, kun piti huuhtasta lavuaarissa...

Lavuaari ei ilmeisesti ollut neidin mieleen ja kauhealla tahtojen taistelulla sain vähän huuhtastua jalkoja. Sitten neiti päätti pistää hanttiin myös vaipan laitossa ja hirveällä kiukuttelulla saatiin se tehtyä. Minä menin äkkiä vaihtaan vaatteitani, jotka oli ihan pissassa ja sitten taas halittiin, että harmi menisi ohi. Kyllähän se aamu helpotti, kun sai itse vähän pukea ja kantaa lelupäivän lelun autoon.

Mutta päikyllä odotti sitten se käsien pesu. Neiti ilmoitti välittömästi, että "isse". En saamut mennä lähellekään vaikka yleensä saan sitten lopulta vähän auttaa ja alkuun nostaa hihatkin. Likka asetteli koroketta lavuaarin edessä ja laitto sen niin, että olo mahdotonta pestä käsiä. Yritin vähän auttaa ja kaamea kiukuttelu heti. Sanoin kaksi kertaa, että nyt saa joko pestä itse tai sotten äiti pesee. Koska asia eo edennyt mihinkään, niin nappasin neidin syliini (ihaman huudon saattelemana) ja pesin ne kädet.

Puuh... Onneksi neidin ryhmästä oli vuorossa kaikista ihanin hoitaja ja sain purkaa aamun harmit lyhyesti ja jätin likan hyvillä mielin hoitoon. Mutta kyllä sitä mietti, että onpas kiva lähteä töihin, kun sielläkin se elo on välillä sellasta luovimista, neuvottelua, kiukkua ja etenkin niitä pirun kurahousujen päälle kiskomista! Oli jo sellanen olo, että oon tehnyt ainakin puoli päivää töitä, enkä ollut työmaalle asti edes päässyt.

Toivottavasti tänään saan hakea päikystä kuitenkin yhtä ihanan aurinkoisen neidin kuin eilenkin. :) Kura- ja vesileikit on meidän likan suurimpia suosikkeja!


6 kommenttia:

 1. Voin niiiin kuvitella nuo kiukut - tosin osittain hiukan eri tilanteisiin meillä. Likan kanssa väännetään kyllä myös siitä saako vaippaa vaihtaa ja saako hänet riisua. Ja pukeminenkin alkaa olla aikamoista joskus, kun itse pitäis...pojan kanssa väännetään kaikesta. Ai että tyyppi jaksaakin kiukkuilla mitä pienimmistä asioista! Oon välillä ihan loppu. Likan kiukut vielä kestän, kun tiiän et ne menee pian ohi, mutta toi poika koettelee mun hermoja aika rankasti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans kyllä se kiukku sitten laantuu suhteellisen helposti ja nopeasti. Jää se tietty silleen joskus "päälle", että loppupäivä ollaan vähän herkillä. Mutta uskon kyllä, että on haastavaa kahden kanssa ja jos toinen vielä ei meinaa päästä siitä kiukustaan yli... :/ Tsemppiä vääntöihin!

   Poista
  2. Kiitos tsempeistä! Nyt on ollu jo vähän parempia päiviä joten toivoa on :D

   Poista
  3. Kiva kuulla! Ehkä sitä koko ajan parempaan päin mennään (kunnes tulee murrosikä :D).

   Poista