maanantai 11. huhtikuuta 2016

Juhlahumua!

Mikä ihana, ihana maanantai! Johtuisiko vaikka siitä, että olen tänään vapaalla? ;) Haha, meillä oli viikonloppuna minun ja siskoni synttärikemut ja otin tarkoituskella maanantainkin vielä vapaaksi, niin saa rauhassa siivota ja lepäillä vielä. Ja lisäksi likalla on tänään hammastarkastus keskellä päivää, joten oli näppärä ottaa vapaata juuri tähän.

Yksi lempihommia: piirtäminen ja siitä seuraava kynien asettelu ja järjestelyleikki. ;)

Meillä tosiaan herkuteltiin viikonloppuna. Kakkuja tehtiin siskoni kanssa yhteensä kolme ja muitakin herkkuja tietysti oli. Päivä (ja ilta ja yö) meni ihanasti ja jääkiekkokin antoi aihetta iloon lauantaina. Likka lähti sitten illalla mummun ja vaarin matkaan yökyläreissulle ja me jatkoimme kekkereitä. Pelailtiin ja vaan juteltiin pitkälle seuraavaan aamuun. Oli myös aivan mielettömän ihana nähdä sellaisia ystäviä, joita näkee vain harvoin. Meno oli aika villiä siinä vaiheessa, kun oman likan lisäksi paikalla touhusi vielä kaksi muutakin pikkutyttöä: 5 päivää meidän tyttöä vanhempi sekä 4 kuukautta nuorempi.

Ja meidän likka on kyllä niin herkkujen perään, että jätetään kyllä hammaslääkärille kertomatta kuinka paljon syötiin lauantaina kakkua. :D No eihän nämä herkut ole mitään joka päiväisiä juttuja tietenkään, mutta kyllä meillä toisinaan herkutellaan! Ja onneksi neidille kelpaa herkkuina myös maissinaksut, joita välillä yritetään vaatia aika kovaäänisestikin. ;)

En ole malttanut päivitellä blogia, kun tämä kevät on niin jääkiekkoihmisen aikaa. :D Kunhan huhtikuu vaihtuu toukokuuhun niin pääsee taas "normaaliin" elämään kiinni. ;) Pitäisi tässä vielä työhakemuskin täyttää, kun nykyisellä työnantajalla on pari vakipaikkaa auki! Onko teillä jotakin toiveita siitä, mitä haluaisitte lukea? Te irl-tututkin saatte sitten hei ehdottaa? ;)

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon synttäreitten johdosta :) Miten likalla meni yökyläillessä? Ihana kun on mummu&vaari jotka pystyvät hoitamaan neitiä. Omat mummut&papat ovat niin vanhoja, etteivät he oikein enää jaksa kauaa tytön perässä juosta.

    Niitä päivä kuvina -postauksia on mukava lukia ;)

    VastaaPoista